marți, 8 octombrie 2013

Atacam legile (drepturile omului: independenta justitiei, art.30, etc.), dar, aparam maidanezii...




Nu cumva singura tara din lume este ROMANIA, 

unde cainii au o libertate deplina si isi cauta drepturile,
chiar si prin curtea Palatului ParlamentuluI? 

Vedeti aceasta imagine cu drumul spre sala 'Unirea' cu expozitia "TNI" din 4-6 octombrie 2013

CE INTELEGEM DIN ACEASTA POZA?

Cateii sunt mai scumpi decat oamenii si au mai multa libertate, 
mai nou si drepturi, in comparatie cu oamenii?
Deci, democratia este prioritara cainilor?

Da, acest lucru se confirma si in urmatorul articol:

Tudor Ciuhodaru: 

"Partidul unic ataca

justitia si presa. 

Urmeaza cetatenii"



Noua lege a insolventei starneste reactii vehemente atat in mass-media, cat si in randul politicienilor, printre acestia numarandu-se si 
medicul iesean Tudor Ciuhodaru, deputat PP-DD de Barlad. 

Acesta este de parere ca noua lege are ca scop manipularea romanilor.


"La nici douazeci dupa revolutia din 1989, romanii au ramas doar cu gaura din steag si cu cateva drepturi constitutionale. Guvernul Ponta vrea sa ne ia orice drept de a spune ce gandim si ne lasa cinic doar gaurile bugetare si promisiunile neonorate. In decembrie 2012 romanii au avut speranta ca ceva se va schimba in Romania. Nu v-au votat pentru ca sunteti mai frumosi sau mai destepteti decat cei dinaintea dumneavoastra si nici mai puri si fara de pacat ci pentru ca ati promis dreptate pana la capat si o Romanie puternica. In locul acestora ne-ati dat doar noi taxe si impozite, cianura pe paine si gaze de sist si coplata in spitale si preturi mai mari la energie si gaze si rovigniete si amenzi menite sa va umple buzunarele bugetare secatuite de clientela de partid.


Am protestat si am spus lucrurilor pe nume. V-am spus problemele celor multi si ce ne deranjeaza in tot ceea ce faceti. V-am spus unde gresiti si v-am demascat coruptii, retelele de tip mafiot si afacerile oneroase. V-am aratat esecurile si demagogia, v-am demascat protejatii platiti din banii nostrii pentru a servi doar conducerii politice, am scos la lumina lucruri pe care le-ati fi vrut uitate si am fost memoria publica atunci cand incercati sa va ascundeti.


Va aratam zilnic ca din milionul de locuri de munca s-a ales praful, ca reducerea CAS si a TVA e doar un serial SF, ca incompetenta ne face sa pierdem bani europeni, ca din marile privatizari au ramas doar hartii bune de pus la cos, ca se inchid institutii de renume medical, ca bolnavii nu au medicamente, ca regionalizarea si descentralizarea sunt doar vorbe goale si ca proiectul unei noi Constitutii devine o himera, ca nu avem drumuri, caldura, scoli, spitale si medicamente, ca un guvern ce clameaza a fi cel mai cinstit din istorie a ajuns sa stea la coada la DNA.


Va deranjeaza ca spunem tare ce ne doare si acum vreti puterea absoluta.Partidul unic nu se multumeste doar cu punerea sub bocanc a executivului si nici cu explozia ordonantelor de urgenta aprobate la ordin de o majoritate parlamentara nociva pentru aceasta tara. Partidul unic ataca acum justitia si a patra putere in stat- presa.


Armele sunt cele de ordin economic. Nu mai suntem trimisi direct in beci cu reflectorul in fata pentru ca nu da bine la imaginea externa dar se urmareste inchiderea publicatiilor, televiziunilor si radiourilor si concedierea a mii de jurnalisti ce au curajul de a spune lucrurilor pe nume.


Obiectivele sunt clare: minciuna si manipularea romanilor de catre guvernul TV. Preluarea spatiului mediatic de cativa moguli obedienti puterii care nu au nicio legatura cu o corecta informare sau cu plurarismul opiniilor. Se vor putea ascunde sub pres protestele oamenilor si derapajele puterii iar intreaga presa va ridica osanele despre inteleaptele masuri luate de puternicii zilei. Primul cazut la datorie a fost OTV-ul. Atunci au vazut ca se poate. Si poate unii dintre noi si-au adus de aminte de anii '40 cand Martin Niemoller spunea ca:


"Mai intai i-au luat pe comunisti, dar pentru ca nu eram comunist, nu am protestat. Apoi i-au luat pe evrei, dar fiindca nu eram evreu, nu am protestat. Dupa aceea i-au luat pe catolici, dar pentru ca nu sunt catolic, nu am protestat. Si cand au venit sa ma ia pe mine, nu mai ramasese nimeni care sa protesteze.".


Urmeaza altii, dar chiar daca "nu sunt de acord cu ce spui, voi apara pana la moarte dreptul tau de a spune acest lucru" si  ne luptam astazi pentru democratie si libertatea cuvantului solicitand tuturor parlamentarilor care mai respecta legamantul de a fi in slujba poporului sa sustinademersul nostru prin care vrem ca articolul 30 din Constitutie sa fie respectat.


Va reamintesc ca legea fundamentala 
a acestei tari inca mai spune ca:


1. Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.:


2. Cenzura de orice fel este interzisa.


3. Nici o publicatie nu poate fi suprimata", spune medicul iesean.






AM TRĂIT 23 DE ANI ABSOLUT DEGEABA?









Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

Un comentariu:

  1. Ce ai vazut pana acum Mihai este nimic .
    Sa vezi democratia cand vei iesi la pensie ..
    Acum platesti contributii la stat pentru pensie si la Casa de Pensii vei fi calcat in picioare . Cu acte in regula si sigur nu-ti vor gasi vechimea completa in munca . Cel putin asa mi s-a intamplat mie .
    Legea este doar pentru prosti...Desteptii se descurca ..
    DEMOCRATIE ???
    Mi-a tradus un pensionar..."DREPTATEA DIAVOLULUI"...

    RăspundețiȘtergere